In herinnering – Piet Roos

Door:
Aangepast: 18 oktober, 2016

Zondag 16 oktober is Piet Roos overleden op 76-jarige leeftijd.

Na een slopende ziekte is er een eind gekomen aan zijn leven.

Piet heeft veel voor de korfbal in Dordt betekend, in het bijzonder voor Snel. Hij was een zeer accurate wedstrijdsecretaris. En als er een scheidsrechter te weinig was, sprong hij bij. Maar ook als de Dordtse korfbalverenigingen met elkaar spraken over het Dordtse korfbal in het algemeen, was Piet aanwezig en had hij een heldere inbreng. Piet is erelid van de vereniging voor zijn verdiensten in de Snel-periode. Een waardering die hij volledig verdiende.

Daarnaast was Piet vaak achter de bar te vinden. Maar ook als begeleider van korfbalteams stond hij zijn mannetje. Veldenuitlegger, klusser, materiaalbeheer, niets was Piet te veel.

De laatste jaren waren moeilijk. Samen met zijn vrouw Ria, was hij opgenomen in het Parkhuis. Voor de kinderen, Marcel en Arjen, waren de zorgen groot. Zorgen die weliswaar met het overlijden van vader veranderen, maar nog niet zijn afgenomen, nu moeder alleen achter blijft.

We wensen dan ook Ria, Marcel, Arjen en de andere familieleden en bekenden van Piet, heel veel sterkte.

In de, ook door Piet en Ria gedeelde overtuiging dat de dood niet het laatste woord heeft, zal het afscheid slechts tijdelijk zijn.

Frans Riet

Reacties

  1. Maurice van Opdorp

    9 mei 2017 at 11:03

    Gecondoleerd Marcel, broer Arjen en moeder Ria. Sterkte namens de familie van Opdorp. (2 Velden verder, park X Julianahoeve, Renesse)
    Ik ben de zoon van Lauran van Opdorp, Maurice. Graag zou ik contact opnemen met Marcel. U kunt me bereiken via onderstaande e-mailadres.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *