Zelf online inplannen bar- en keukendiensten

Door:
Aangepast: 23 maart, 2017

We gaan het proberen!! Voor de tweede veldhelft kun je zelf je bardienst/keukendienst inplannen. Je maakt daarvoor gebruik van de app Sportlinked. Deze kun je gratis downloaden in de Google Play Store of de Apple iTunes Store. Deze app is sowieso makkelijk, want daar staan al je wedstrijden (of die van je kind) gelijk in.

Het inplannen kan in 2 stappen:

• Je moet je aanmelden bij Sportlinked (als je dat nog niet gedaan hebt tenminste). Dat doe je met het email-adres waarmee je bij Sportlink (ons ledenadministratie systeem) bekend bent. Ouders moeten het mailadres gebruiken waarmee hun kind bekend is in Sportlink. Meestal krijg je op dit mailadres ook je nieuwsbrief binnen. Kom je er niet uit, stuur dan even een mail naar vc@deetossnel.nl, dan zoeken wij het juiste mailadres op.
• In de app kun je via de 3 streepjes links boven in het scherm bij programma komen. Hierin staan naast alle wedstrijden ook alle bar en keuken diensten. Achter deze diensten staat een bolletje. Hiermee wordt aangegeven in hoeverre de dienst ingevuld is. Bij een wit bolletje staat er nog niemand ingepland. Is het bolletje compleet groen, dan is de hele dienst ingevuld. Kies de dienst uit, die je aantrekkelijk lijkt en plan jezelf in.

Hoeveel moet je inplannen:
We gaan ervan uit dat alle spelende A’s en senioren nog één dienst in moeten vullen. Bij de ouders is dit lastiger aan te geven. Het is maximaal één dienst per kind, maar je bereikt lang niet altijd het maximale. We gaan ervan uit dat de ouders, die een bardienst wel leuk vinden in ieder geval zelf alvast hun keuze maken. Je hebt het dan wel in eigen hand.

Wat als je een fout maakt:
Helaas kun je een verkeerd inplande dienst niet verwijderen. Geef dan aan dat je de taak wilt ruilen, dan gooit de beheerder je van die taak af en kun je opnieuw plannen. Probeer dit wel te vermijden, want de beheerder is in dit geval ook maar een schoolgaande vrijwilliger van DeetosSnel.

Tot wanneer kun je inplannen:
Je kunt inplannen tot vrijdag 24 maart 24:00 uur. Daarna gooien we alles dicht en gaan wij het restant invullen. Dan ben je dus weer afhankelijk van onze inzichten.

Reacties

  1. Astrid

    17 maart 2017 at 22:51

    als ouder onbekend met de app, maar nu gedownload. Maar ik mis in het programma wedstrijden en ik zie ook geen info over de bar- en keukendiensten. Is er een uitgebreide gebruiksaanwijzing of is de app nog niet gebruiksklaar?

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *