DeetosSnel B1 pakt districtsbeker ZuidWest

Door:
Aangepast: 18 mei, 2017

DeetosSnel B1 heeft de districtsbeker gewonnen. In de finale werd met 22-14 gewonnen van Sporting Delta.

DeetosSnel B1 startte de bekerfinale zonder Yoëlle (blessure) en Owen (rust), maar verder in de vertrouwde samenstelling. Na de sterke opening (2-0) klampt Sporting Delta aan en komt ook weer op gelijke hoogte (2-2). Daarna pakt DeetosSnel echter het initiatief en start deze woensdag beduidend beter dan tegen hetzelfde Sporting Delta afgelopen zaterdag. Het gaatje wordt nu dan ook al geslagen in de 1e helft, zodat er halverwege een 11-6 voorsprong op het scorebord hangt.

Na de hervatting wordt de voorsprong eerst geconsolideerd (tot 16-11) waarna de voorsprong vervolgens verder wordt uitgebouwd. Het biedt de coaches nog tijd en ruimte om enkele wissels in te brengen, zodat ook de reserves uit de B2 nog wat speelminuten kunnen maken. De eindstand is tenslotte 22-14.

Na afloop ontvangt het team van Arlo van Holstein en Rinke Hoekstra op het veld een bos bloemen van de vereniging en wordt door de districtsvoorzitter van ZuidWest de beker en wisselbeker van ZuidWest uitgereikt.

Een mooie prijs voor DeetosSnel B1. De B1 bereid zich nu voor op de slotwedstrijden van de competitie, waarin het komende zaterdag het kampioenschap kan pakken. Dan volgt daarna ook de gewenste verlenging van het seizoen met een halve finale in de B-hoofdklasse (en mogelijk nog een finaleplaats tijdens de NKD).

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *