Alsnog inleveren shirts, pakken en tassen

Door:
Aangepast: 9 augustus, 2017

Helaas heb ik de afgelopen weken moeten constateren dat een relatief groot aantal leden de verstrekte kleding niet heeft ingeleverd.

Ieder jaar weer wordt iedereen verzocht de kleding na de laatste competitiewedstrijd in te leveren met een uitloop t/m het koppelschieten.

Daarna kan ik dan alles voor het nieuwe seizoen gaan uitzoeken, hetgeen mij ca 10 avonden kost, geen enkel probleem (hoewel het knap ongezellig is in een leeg clubgebouw).

Het is dan wel frustrerend om vast te stellen dat er toch een heel aantal mensen van de diverse selectieteams hun kleding niet hebben ingeleverd, hetgeen inhoudt dat ik ook voor de nieuwe teams niets kan doen op het gebied van trainingspakken-inschietshirts-tassen etc.

Uiteraard hoeven mensen die in de selecties blijven de verstrekte spullen niet in te leveren, maar de mensen die in de nieuw te vormen selecties komen willen ook graag op tijd hun spullen krijgen.

Ik doe dan ook een dingend beroep op een ieder die nog iets in zijn of haar bezit heeft (namen zijn mij bekend) dit komende zaterdag tijdens de trainingsdag van de A/B/C of komende week op de trainingsavonden bij mij in te leveren.

Daarnaast missen nog de tassen met wedstrijdshirts van (veld) DeetosSnel S5, S7 en S9. Ook die zie ik liefst z.s.m. terug.

Ik verzoek nogmaals een ieder om medewerking om alles weer zo compleet mogelijk te kunnen maken.

Namens de kledingcie.
Frans Schellenbach

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *