DeetosSnel Beweegt!

Door:
Aangepast: 22 september, 2013

DeetosSnel heeft haar beweegaanbod uitgebreid. De basis van DeetosSnel blijft natuurlijk altijd korfbal. Daarnaast kan er echter nog zoveel meer op beweeg- en sportgebied. Daarom is er voor oudleden, ouders, familie, andere geïnteresseerden, en natuurlijk ook de korfballeden een nieuw aanbod neergezet. Deze activiteiten variëren van licht bewegen tot intensief sporten, zoals bijvoorbeeld Zumba, tennis, DeetosSnel in beweging, sport en spel, jeu de boules, bootcamp etc.

Wij laten iedereen graag kennismaken met dit aanbod. Daarom kun je tot 1 januari 2014 voor € 20,- onbeperkt en vrijblijvend meedoen met de activiteiten van DeetosSnel Beweegt!! Deze periode wordt ook gebruikt om te kijken voor welke activiteiten de meeste belangstelling is, of dat we activiteiten aan het aanbod kunnen toevoegen. We horen dus ook graag wat jij leuk vindt en/of mist in het huidige aanbod. Kijk ook regelmatig bij het aanbod; dit zal de aankomende periode verder aangevuld worden!

Wil je meer weten over het beweegaanbod, en de € 20,- actie, klik dan hier. Heb je nog vragen, mail dan naar bewegen@deetossnel.nl

Lees meer over “DeetosSnel Beweegt” in de flyer.

Reacties

 1. Yvonne Trela

  27 maart 2018 at 11:05

  Hallo,

  Ik vroeg mij af of jullie nog steeds zumba lessen aanboden?
  Zo ja, kloppen de tijden nog? En hoe kan ik mij hiervoor opgeven?

  Bij voorbaat dank.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *