100 – Memory Stairs

Op zaterdag 17 november is de Memory Stairs (met Memory Wall) op gepaste en feestelijke wijze geopend.

Onze club kent een rijke geschiedenis met mooie momenten. We hebben met elkaar veel leuke momenten gedeeld. Van sportieve hoogtepunten tot dieptepunten, van kampioenschappen tot zeskampen en feestavonden; het zijn er nogal wat.

Voor DeetosSnel geldt dat nog eens in de overtreffende ‘trap’. Met een 100-jarig jubileum voor de deur en een rijke geschiedenis verdeeld over meerdere verenigingen is dat een oneindig aantal mooie en warme herinneringen.

Om deze herinneringen levendig te houden en niet verloren te laten gaan is een deel daarvan straks terug te zien in de trapopgang naar het Sportcafé. Op de drie wanden zal nog eens extra zichtbaar worden hoe rijk de geschiedenis van onze huidige vereniging is. Ook de historie van Snel en KCD (voorheen Merwic en Regenboog) is straks terug te vinden op de wanden van het trapportaal en zal op deze manier niet verloren gaan. Hiermee ondergaat de onopvallende, eenvoudige trapopgang naar het Sportcafé een metamorfose en wordt het ineens een bijzondere ruimte vol herinneringen; onze Memory Stairs.