100 – Opening jubileumjaar

Bubbels, hapjes, muziek en gezellig samen zijn met elkaar! Dat is precies wat we gaan doen de eerste zaterdag van het nieuwe jaar, 5 januari, als we samen ons jubileumjaar feestelijk aftrappen.

We bestaan in 2019 een eeuw en gaan een bijzonder jaar tegemoet. Om dit mooie jaar gepast te openen gaan we daar met elkaar feestelijk bij stil staan. We hebben bewust gekozen voor een gunstig tijdstip om het voor iedereen aantrekkelijk en toegankelijk te maken en nodigen dan ook iedereen uit om erbij te zijn. Iedereen die de club een warm hart toedraagt; jong en oud, (oud)leden en (groot)ouders; zorg dat je er bij bent!

 

Het 100-jarig jubileum jaar van DeetosSnel hebben we zaterdag 5 januari officieel geopend met de Kick-Off.

Een volle kantine waar vele (oud)bekenden elkaar weer troffen en (korfbal)herinneringen konden delen.
Uit handen van voorzitter Irene Veenema waren er woorden en presentjes voor de oudste leden van de vereniging Ans Peetoom en Piet Stam en het allernieuwste lid Bruno Stegenga.

Na de replay van de juniorenfinale van 1988 in de hal werd de kick-off in het Sportcafé voortgezet met zanger Danny Ebbers en onze eigen DJ’s. Op het grote scherm draaiden de nostalgische foto’s (besloten facebook-groep DeetosSnel 100 jaar) uit het verre en recente verleden van de vereniging. Het was nog lang gezellig. We hopen in 2019 iedereen nog weer vaker te treffen op onze accommodatie.