DeetosSnel steunt Spieren voor Spieren

Door:
Aangepast: 29 november, 2015

DeetosSnel steunt vanaf zaterdag 28 november officieel een seizoen lang de stichting Spieren voor Spieren.

Zoals we bij onze club DeetosSnel vele jeugdleden heerlijk kunnen zien sporten zouden alle kinderen onbezorgd moeten kunnen rennen, spelen en sporten.
Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit helaas niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen.

Ook wij als DeetosSnel vinden uiteraard dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient en daar willen we graag wat voor doen.
Daarom ondersteunt onze vereniging heel graag de missie van de stichting Spieren voor Spieren: samen een vuist maken om te zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en er samen voor zorgen dat alle spierziekten bij kinderen de wereld uit gaan!

Dit prachtige initiatief verdient zoveel mogelijk aandacht en dus draagt de vereniging DeetosSnel een klein steentje bij door de eerste selectie dit seizoen met het logo van Spieren voor Spieren op het shirt te laten spelen. Tevens zullen we gedurende het seizoen een aantal geldinzamelingsacties organiseren.

Want er is namelijk heel veel geld nodig!
Om kinderen spierballen te kunnen geven, is het nodig om te begrijpen wat
spierziekten zijn, hoe ze ontstaan en hoe er toegewerkt kan worden naar gerichte oplossingen door structureel onderzoek.

Juist onze spierballen, de mooie korfbalsport die ons allen bindt, kunnen zorgen voor begrip en bereidheid tot deze nodige fondsenwerving.

Het bestuur

sLogo_Spieren_voor_Spieren

 

Reacties

  1. Ineke Zaal

    29 november 2015 at 14:10

    Chapeau!