Winst in de Stadspolders (14-20)

Door:
Aangepast: 7 oktober, 2017

In de Stadspolders werd de stadsderby tussen Oranje Wit en DeetosSnel gewonnen door de rood-witten met 14-20.

Uw verslaggever had het na een lange koude en natte dag niet meer in zich om pen en papier in de hand te nemen (de paraplu moest tenslotte ook vastgehouden worden). Daarom een korte typering van de wedstrijd en omstandigheden.

Blauw, geel, nat, zwaar en vooral glad … de bal. Menigeen had last van de bal. Eigenlijk onbegrijpelijk dat met deze zaalbal buiten gespeeld mag worden onder deze weersomstandigheden. En die weersomstandigheden waren niet best. Donkere wolken, veel regen en een harde wind. De wedstrijd paste wat dat betreft mooi bij het weer: niet al te best. DeetosSnel was na 1-0 door de thuisploeg altijd de bovenliggende ploeg en voelde nooit de druk van de tegenstander. Bij rust stond er al een geruststellende 5-10 op het scorebord. En 35 minuten kouder, natter en verder de einduitslag van 14-20.

De gewenste 2 wedstrijdpunten konden worden bijgeschreven. De wedstrijd maar snel weer vergeten en de selectie zich laten richten op de volgende derby … zaterdag 14 oktober thuis tegen Sporting Delta. Samen met TOP(A) de naaste achtervolger.

Ook DeetosSnel 2 kon weer belangrijke punten bijschrijven en maakte geen fout in Papendrecht.

Mooie resultaten werden ook geboekt door de A1, B1, C1, D1, E1 en F1. Naast de 8 jeugdkampioenen (D1, D2, E1, E2, E3, E5, F1, F2) zijn er inmiddels ook 3 kampioenen bij de senioren (S6, S7, S8). Een geslaagd weekend derhalve.

Sorry … ook geen foto deze keer.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *