Van het bestuur … voorwoord nieuwsbrief

Door:
Aangepast: 6 november, 2017

Tijdens de jongste ALV hebben we afscheid genomen van Joep Vink als voorzitter van DeetosSnel. Een rol die uiteindelijk niet meer te combineren was met het eigen ondernemerschap. Ook op deze plaats bedanken we hem nogmaals voor zijn inzet en bevlogenheid gedurende zijn voorzitterschap.

Mijn naam is Irene Veenema en ik ben blij met het in mij gestelde vertrouwen om de voorzittershamer op te pakken. Ik heb ontzettend veel zin om samen met het bestuur de ingeslagen positieve weg te vervolgen.

Er zijn meer wijzigingen geweest binnen het bestuur. De ALV heeft ingestemd met toetreding van Herman Postma tot het bestuur op de post facilitair. Herman zal namens DeetosSnel ook deelnemen aan de vergaderingen van de stichting. Wij zijn blij met deze verbindende factor.
Juliën stopt met facilitair, ook jij bedankt voor al je goede werk! We zijn blij dat hij aanblijft in het bestuur en de post sponsorcommissie op zich neemt. Een belangrijke post voor onze financiële huishouding.

Op de valreep is ook de vacature voor het secretariaat ingevuld. We zijn ontzettend blij dat Marjolein Naaktgeboren het bestuur komt versterken. Zij neemt de plaats in van Carry van der Stelt die de afgelopen jaren heel veel en goed werk heeft uitgevoerd als secretaris. Carry heel erg bedankt voor het vele werk en Marjolein , welkom aan boord!

Naast de financiële huishouding en de bestuurlijke bezetting werd er tijdens de ALV stil gestaan bij de doelen voor het komende seizoen. Op sportief gebied zijn dat meer aandacht voor breedtekorfbal en het bereiken van de kruisfinales door het eerste team. Op financieel gebied de financiën op orde houden en de servicekosten met de stichting regelen . De samenwerking met Korfbal Club Dordrecht onderzoeken en het invullen van de vacatures binnen TZ .

In 2019 bestaat onze club 100 jaar. En dat moet natuurlijk gevierd worden. Dan kan op tal van manieren met tal van activiteiten. Een nieuw te vormen JubileumCommissie krijgt tot taak ideeën uit te werken voor het jubileumjaar voor alle leden, oudleden, rustend leden en andere bij DeetosSnel betrokken partijen. Om naast de gemaakte reservering hier een leuk spaarpotje voor te hebben starten we binnenkort met het inzamelen van statiegeld flessen.

In het kader van de actie Clubheld van de amateursport van het Algemeen Dagblad is Arjen door al jullie stemmen in Dordrecht bovenaan geëindigd. Komende week zal blijken of hij namens de regio doorgaat naar de landelijke finale en kans blijft maken op 10.000 euro voor de club.

Tot slot nog even dit; De nieuwe clubcard kan worden opgehaald bij de entree op de avonden dat DeetosSnel 1 thuis speelt. Met deze kaart heeft u vrij entree bij thuiswedstrijden van al onze teams en kunt u afrekenen in de kantine.

De grote Clubactie loopt ten einde. Daarom het verzoek om deze komende week in te leveren. Op de bar staat een speciale inleverbox.

Heel veel succes en plezier in het nieuwe zaalseizoen,

Irene Veenema