Van het bestuur … voorwoord nieuwsbrief

Door:
Aangepast: 10 januari, 2018

Wij wensen iedereen een prachtig, sportief, gezond en gelukkig Nieuwjaar toe. De start van het eerste voorwoord in het nieuwe jaar is er één die je kunt verwachten. Anders is dat voor de opstart van de competitie na de kerstvakantie. Alles is weer mogelijk, iedereen is weer uitgerust en we hopen dat we geen ”oliebollen” wedstrijden spelen (of hoeven te
bekijken).

De resultaten gisteren overdag waren wisselend, onverwachte nederlagen gecombineerd met mooie overwinningen. Tegen de tijd dat het tweede team aantrad tegen Top(A) waren de kantine en de hal al goed gevuld met supporters en zat de stemming er goed in. Een mooi moment om tijdens de pauze, namens de vereniging, onze internationals in de bloemen te zetten en te complimenteren met hun prestatie. We zijn enorm trots op Sven Golz, Sydney Schol (beide onder 17) Randy Oosting (onder 19) Brett Zuijdwegt (jong oranje) en Sharvien Sahai(team Suriname). De avond was helemaal compleet toen zowel DS 1 als DS 2 een mooie overwinning boekte op Top(A), ook prestaties om trots op te zijn!

In de afgelopen twee weken hebben er een heleboel DeetosSnel vrijwilligers zich ingezet bij o.a. de Challenge in Rotterdam en het RTC toernooi op 2 januari in onze eigen hal. Deze vrijwilligers zorgen ervoor dat de zaken bij ons op het complex op rolletjes lopen maar zijn dus ook buiten de deur de drijvende kracht achter evenementen, ook iets om trots op te zijn!

Trots zijn we ook op de mensen die al de moeite genomen hebben hun spelregelbewijs te halen, Martijn Naaktgeboren voorop! Ben jij de volgende?

Na al die loftuitingen een oproep aan alle leden. In 2019 bestaat onze prachtige club 100 jaar. We zijn op zoek naar leuke suggesties om dit te vieren. Het kunnen meerdere activiteiten zijn, denk aan een feest, een familie toernooi, een high tea voor de rustende leden etc., etc.
Wie heeft er goede ideeën voor elke doelgroep binnen DeetosSnel (van jeugd tot rustende oud spelers)? Jordi Boogers heeft zich al aangemeld om deel te nemen in de jubileumcommissie, wie stapt er met hem in? Om hiervoor geld in te zamelen starten we zaterdag 13 januari met de inname van statiegeld flessen, in de kantine komt er een oranje kliko te staan waarin u uw statiegeld flessen kwijt kunt. Daarnaast zamelen we natuurlijk ook nog steeds Jumbo kassabonnen in!

Namens het bestuur,
Irene Veenema

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *