Van het bestuur … voorwoord nieuwsbrief

Door:
Aangepast: 7 februari, 2018

Wat een weekend!!!

Een weekend vol met leuke dingen zoals de bus naar Alphen aan de Rijn die met 60 man gevuld was. Dit was een succes!. En dan nog alle mensen die met eigen vervoer die kant op zijn gekomen: het zag er uit als een club om trots op te zijn. Een warme gezellige club! We waren met zijn allen één club, één team en we hadden één taak: zorgen dat we met zijn allen ons lieten horen. Dit heeft geresulteerd in een mooie overwinning van ons vlaggenschip. Volgende week hebben we Sporting Delta op het programma! Laten we er met z’n allen dan weer een mooi feestje van maken.

Tenslotte hebben we aansluitend op de wedstrijd van Tempo een leuk feest mogen vieren in ons eigen clubhuis! Carnaval stond op het programma en dit was een mooie aansluiter op de overwinning van de avond. Het feest was een leuk succes! De meiden van de feestcommissie hebben weer  goed hun best gedaan om alles te versieren en op te ruimen voor de volgende dag! Mijn dank is groot voor deze inzet.

Ook zitten we als bestuur niet stil zo hebben wij volgend jaar het 100-jarig bestaan van onze club. Dit willen we niet stilletjes voorbij laten gaan. We hebben een jubileumcommissie aangesteld om het een en ander op touw te zetten en er in 2019 een feestelijk jaar van te maken. Om dit te kunnen bekostigen staat er o.a. achter in de kantine, als je de kantine binnen komt gelijk links, een oranje bak voor lege statiegeldflessen. Dit om geld in te zamelen voor het jubileum van onze club.

Vorige week hebben we een aanvraag gedaan bij NL DOET! Ook komend voorjaar willen wij met een groep vrijwilligers onze accommodatie weer een beetje opknappen en gezelliger maken. Hier hebben we helpende handjes voor nodig. Lijkt het je leuk om klusjes te doen zo en vind je het gezellig om lekker met z’n allen bezig te zijn, en niet te vergeten lekker wat gezamenlijk te eten en te drinken, schroom dan niet en meld je tegen die tijd aan bij mij! Deze oproep is voor jong en oud, actief of rustend of misschien voor jou als ouder ofwel iedereen die betrokken is bij onze mooie club.

Maar niet alleen bij NL DOET hebben we mensen nodig .We hebben op de zaterdagochtend vaste barbezetting onder leiding van Els v.d. Rest. Els is hard op zoek naar nieuwe mensen die het eens in de zoveel tijd leuk vinden om op zaterdagochtend te helpen achter de bar. Heb jij hier oren naar en zou je het leuk vinden om het team te versterken, spreek Els of mij hier op aan en dan gaan we met je in gesprek wat je het leukste lijkt. Mailen kan natuurlijk ook naar beheerszaken@deetossnel.nl.

Aankomende woensdag is er het Dordt Sport verkiezing van het jaar. Hierbij is Brett genomineerd voor sportvrouw van het jaar. En als sportteam van het jaar is het DeetosSnel-beachkorfbalteam genomineerd. Wij zijn als club en bestuur bijzonder trots op deze nominaties en wensen de genomineerden veel succes.

Namens het bestuur,
Herman Postma