DeetosSnel S8 kampioen

Door:
Aangepast: 12 februari, 2018

DeetosSnel 8 werd vorige week al opeens kampioen door zelf een concurrent te verslaan en zag later de andere achtervolger ook verliezen. 

Tijdens het zaalseizoen had DeetosSnel 8 tot dusver 1 wedstrijd verloren, uit in Ridderkerk bij Ten Donck. Lange tijd was dat ook de koploper en grootste concurrent. Totdat dit team opeens punten ging morsen in de laatste weken. Na de winst op andere concurrent Springfield 2 en opnieuw puntverlies door Ten Donck was S8 dus vorige week laat in de middag al opeens (gedeeld) kampioen. In de laatste drie resterende wedstrijden hoefde slechts 1 punt te worden behaald. Eerzuchtig als het team is wilde het natuurlijk graag alleen kampioen worden in de poule. Die kans hadden ze afgelopen zondagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Ten Donck. De enige ploeg waar ze tot dusver te punten aan hadden moeten laten. De wedstrijd werd met een overtuigende 17-9 gewonnen. Net als het op veld kon derhalve de kampioensvlag worden gehesen en de ploeg aan het kampioen-bittergarnituur.

Anita, Cindy, Colleen, Danielle, Marian, Petra, Saskia, Auke, Gijs, Robert, Ron, Wout en invallers GEFELICITEERD met het kampioenschap.

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *