Zelf inschrijven verenigingstaken 2e veldhelft – probleem

Door:
Aangepast: 9 maart, 2018

Vanaf vandaag kunnen jullie zelf weer inschrijven voor de verenigingstaken. Het gaat om de bar- en keukendiensten tijdens de 2e veldhelft.

Het programma voor de tweede veldhelft is binnen en wij hebben weer tijdsblokken voor de bar/keukendiensten gepland. We hopen echt dat steeds meer mensen zelf inplannen. Het plannen staat open tot en met vrijdag 16 maart (22.00 uur).

Bij zelf inplannen weet je zeker dat je op een voor jou geschikt tijdstip dienst hebt. Alle spelende leden moeten in ieder geval nog een dienst draaien. Voor de ouders geldt dat uiteraard niet iedereen meer aan de beurt komt. Vind je het leuk of wil je het graag in eigen hand houden, plan dan zelf in!

Let op: blijkbaar zijn er in de app problemen om via een iPhone (iOS) in te plannen. Je mag dan een bericht sturen naar Martijn Naaktgeboren (06-30188560). Hij plant dan voor jou in.

We zijn benieuwd!

De vrijwilligerscommissie

 

Het inplannen kan in 2 stappen:

• Je moet je aanmelden bij KNKV-wedstrijdzaken-app (als je dat nog niet gedaan hebt). Dat doe je met het email-adres waarmee je bij Sportlink (ons ledenadministratie systeem) bekend bent. Ouders moeten het mailadres gebruiken waarmee hun kind bekend is in Sportlink. Meestal krijg je op dit mailadres ook je nieuwsbrief binnen. Kom je er niet uit, stuur dan even een mail naar vc@deetossnel.nl, dan zoeken wij het juiste mailadres op.

• In de app kun je via de 3 streepjes links boven in het scherm bij programma komen. Hierin staan naast alle wedstrijden ook alle zaal-, bar- en keukendiensten. Achter deze diensten staat een bolletje. Hiermee wordt aangegeven in hoeverre de dienst ingevuld is. Bij een wit bolletje staat er nog niemand ingepland. Is het bolletje compleet groen, dan is de hele dienst ingevuld. Kies de dienst uit, die je aantrekkelijk lijkt en plan jezelf in.

Hoeveel moet je inplannen:
We gaan ervan uit dat ieder spelend lid vanaf 16 jaar en één van de ouders met een korfballend kind jonger dan 16 jaar nog 1 dienst in moeten vullen. Zijn er meerdere kinderen, jonger dan 16 jaar, uit een gezin lid dan moet je per kind maximaal 2 diensten invullen. Aangezien het maximale bij de ouders lang niet altijd bereikt wordt is het lastig aan te geven hoeveel je in moet vullen. We gaan ervan uit dat de ouders, die een bardienst wel leuk vinden in ieder geval zelf alvast hun keuze maken. Je hebt het dan wel in eigen hand.

Wat als je een fout maakt:
Helaas kun je een verkeerd ingeplande dienst niet verwijderen. Geef dan aan dat je de taak wilt ruilen, dan gooit de beheerder je van die taak af en kun je opnieuw plannen. Probeer dit wel te vermijden, want de beheerder is in dit geval ook maar een schoolgaande vrijwilliger van DeetosSnel.