Geslaagd vrijwilligersfeest

Door:
Aangepast: 15 april, 2018

Zaterdagavond vanaf half negen was het sportcafé de ontmoetingsplek voor de vele vrijwilligers die onze vereniging draaiende houden. Het thema was dit keer“Urban”.

Ook alle voorgaande edities van het vrijwilligersfeest hadden een thema. Met zijn 4-tjes waren we de hele dag al in touw om dit thema tot leven te brengen in het sportcafé. Ondanks de drukte van die dag (denk alleen al aan de grote aantallen deelnemers en supporters van het taekwondotoernooi) lukte dit gelukkig wel.

De graffitiwand werd volop met spuitbussen bewerkt. Ook de silentdisco was een groot succes. Veel gehoorde opmerking “Dit moeten we vaker doen”! De absolute topper van de avond was de flashmob. Alle aanwezigen kregen bij binnenkomst een rood, groen of blauw papiertje met danspassen erop. Op de muziek van thriller van Michael Jackson moest er gedanst worden op het moment dat de discolampen jouw kleur hadden. Marit, Joyce en Jitte waren de “aanvoerders” van de 3 kleuren. Het was fantastisch om te zien hoeveel plezier jong en “oud” hieraan beleefden.

Denk daarnaast aan de overheerlijke hapjes, gemaakt door Anne-Katrijn, en de smoothiebar waar iedereen zelf met een blender aan de slag kon, dan snapt elke mens dat het super was. Toch even een dankwoord voor Petra Hoekstra, die ons na afloop enorm heeft geholpen met het opruimen. Petra CHAPEAU!!!

Anita, Anne-Katrijn, Els en Gijs