Koppelschieten 23 juni 2018

Door:
Aangepast: 7 juni, 2018

Traditioneel het laatste evenement van het seizoen. Hoe was het ook al weer?

Je schrijft in als koppel, bestaande uit een dame en een heer en een van de twee is lid van DeetosSnel. Dit jaar hebben we hier een uitzondering op namelijk ouders van DeetosSnelleden, die geen lid van de vereniging zijn kunnen ook meedoen. (Een portie humor, enthousiasme, weten dat een bal rond is en dat je scoort door diezelfde bal door in de korf te schieten is voldoende.)

Jeugdleden van KC Dordrecht hebben vorig jaar mee gedaan aan de DeetosSnelbingo. Binnen ons complex zien we ook steeds meer leden van KCD , die hun zaalwedstrijden bij DeetosSnel speelden of ons 1ste komen aanmoedigen (Een mooi voorbeeld hiervan is de aanwezigheid van deze leden tijdens de zaalcompetitie, waarbij KCD 1 in onze hal speelde voor onze selectie.) Ook de KCD-ers kunnen dit jaar inschrijven voor ons koppelschiettoernooi.

De F-jes spelen alleen een volledige competitieronde, de E-en D’s werken eerst een volledige competitieronde af gaan dan verder met een zogenaamd knockoutsysteem. Degene die als laatste geëindigd is speelt tegen de nummer 1 enz.
De C”s tot en met de senioren werken ook een hele competitieronde af en worden vervolgens in de winnaars- of de verliezerspoule ingedeeld.

De afstand tussen de korven hebben we aangepast, van 7 naar 6 meter. Het doelsaldo zal daardoor alleen maar hoger worden. Voor de F-, E- en D-koppels gelden kortere afstanden.

Inschrijven kan tot en met 10 juni via een app/sms naar 06 – 11410126 (Els Moniz) o.v.v. de namen van het koppel en in welke ploeg je speelt. Je wordt altijd ingedeeld in de koppelschietcompetitie die bij het koppel past. Even een voorbeeld een D-tje schrijft zich in met een zus die in de A’s speelt, dan wordt dit koppel ingedeeld bij de C- tot en met Seniorencompetitie.

We verwachten op 23 juni rond 12.00 te starten. Het klaarzetten van alle palen is behoorlijk wat zwaar til-en sjouwwerk (We hebben alle aanwezige palen, manden en grondplaten nodig, die er binnen het complex zijn.) Een 4-tal paar extra handen zouden ons enorm helpen. Geef in de app even aan of je van 10.00 tot 11.00 kunt helpen sjouwen. Marcel van Gelderen zorgt voor de geluidsinstallatie.

Informatie over de aansluitende BBQ vind je hier. Aanmelden voor de barbecue gaat NIET via bovenstaand 06- nummer!

Anita, Anne-Katrijn, Els en Gijs

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *