Triple voor DeetosSnel 8

Door:
Aangepast: 10 juni, 2018

DeetosSnel 8 is ook in de voorjaarscompetitie kampioen geworden in hun poule en daarmee de ‘triple’ behaald. Na het kampioenschap tijdens de 1e veldhelft en de zaalcompetitie, nu dus tijdens de 2e veldhelft in de buitenlucht.

Anita, Cindy, Colleen, Danielle, Marian, Petra, Saskia, Auke, Gijs, Robert, Ron, Wout en invallers GEFELICITEERD met het kampioenschap.

Het kampioenschap werd gevierd in Rotterdam op het veld van Unicum. Ook voor Unicum was het een speciale wedstrijd. Het was de allerlaatste wedstrijd van hun vereniging. De Rotterdamse club, nog slechts bestaand uit 2 seniorenteam, heeft besloten zichzelf op te heffen. Het was daardoor een emotionele wedstrijd. Aangezien DeetosSnel 8 de laatste seizoenen meer dan regelmatig één van beide teams in competitieverband tegenkwam hadden de rood-witten een presentje voor de spelers van Unicum. Dat werd zeer gewaardeerd door de thuisploeg. Na afloop gingen beide teams gezamenlijk op de foto. Tenslotte volgde er een rondje van Unicum. Sport verbroedert!