Welkom KC Dordrecht

Door:
Aangepast: 27 juni, 2018

De Bijzondere Ledenvergadering gisteren is goed bezocht en daar zijn we blij mee. Op de agenda stonden 2 onderwerpen: het fusievoorstel met KC Dordrecht en het, na goedkeuring van de fusie, nieuw te vormen bestuur.

Na de presentatie reageerden alle aanwezige leden van DeetosSnel positief op beide agendapunten en zijn beide voorstellen goedgekeurd. Later op de avond volgde het bericht dat een paar kilometer verder bij KCD de stemming ook positief was verlopen.

De fusie is een feit en dat betekent dat er de komende periode nog wel het één en ander gedaan moet worden. Zo zal de fotowand in het trapportaal worden aangepast en wordt er een wall of fame (herinneringen wand) gecreëerd waarop een duidelijke plek wordt ingeruimd voor KC Dordrecht (inclusief Merwic en Regenboog). Ook zal er ergens de komende tijd een verhuizing plaatsvinden en worden alle spullen van Amstelwijk naar de Vorrinklaan verplaatst. We houden jullie op de hoogte en laten het weten als we hulp kunnen gebruiken.

Vanaf volgend seizoen gaan we dus samen verder en dat is mooi! Een nieuw seizoen met een jubileum jaar voor de deur, veel verenigingsactiviteiten en voldoende sportieve uitdagingen. Ook gaan we verschillende nieuwe gezichten zien aan de Vorrinklaan. Voor de KCD-ers wordt het allemaal een beetje anders en hoewel velen van hen natuurlijk al vaker over de vloer zijn geweest, zal het vast even wennen zijn. Dus laten we dit in het begin van het nieuwe seizoen goed oppakken; heb oog voor elkaar, help elkaar op weg en maak er met elkaar in augustus een mooie start van!

Dankjewel voor jullie komst naar de Bijzondere Ledenvergadering en jullie vertrouwen. Wij wensen jullie een goede zomer en zien jullie graag gezond en wel weer in terug in augustus!

Bestuur DeetosSnel

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *