In herinnering – Ria Roos

Door:
Aangepast: 14 juli, 2018

Op 12 juli jl. is op 79 jarige leeftijd Ria Roos overleden.

Ria was de steunende kracht achter Piet in de jaren dat zij beiden veel voor Snel betekenden. Het wedstrijdsecretariaat houdt nl. niet op bij één persoon uit een gezin en ook achter de bar was Ria vaak als hulp te vinden. Verder was Ria een trouwe supporter van hun kinderen Arjan en Marcel. Nadat Arjan naar Oostenrijk verhuisde gingen Ria en Piet daar graag op bezoek. En Marcel bleven ze ook bij DeetosSnel supporteren. De laatste jaren waren moeilijk voor haar. In oktober 2016 overleed Piet, terwijl zij beiden in het Parkhuis woonden. De laatste weken namen haar krachten snel af. De kinderen zijn bedroefd, maar dankbaar voor wat zij voor hen betekend heeft en geven aan dat hun lieve moeder de weg naar haar Piet genomen heeft.

Ria wordt woensdag 18 juli rond 15.00 uur begraven op de Algemene Begraafplaats aan de Oudendijk. Vanaf 13.00 uur is er gelegenheid tot afscheid nemen en condoleren in de Rank waarna om 14.00 uur een rouwdienst volgt.

We wensen Arjan, Lisi en Marcel en natuurlijk alle vrienden en bekenden van Ria heel veel sterkte met dit grote verlies.