Van het bestuur … voorwoord nieuwsbrief

Door:
Aangepast: 7 oktober, 2018

Mijn laatste voorwoord

Na net geen 5 jaar bestuurslid te zijn geweest van onze mooie club stopt het hier nu voor mij. Met gepaste trots kan ik zeggen dat er een solide vereniging met een goed bestuur achterblijft.

Op deze zondagochtend, tijdens het schrijven van het voorwoord, denk ik terug aan de afgelopen 5 jaar en dan is er zowel privé, zakelijk als op DeetosSnel gebied veel veranderd. Zo heb ik in de afgelopen 5 jaar onder meer bijgedragen aan ons nieuwe betaalmiddel de clubcard en hebben we nu bij DeetosSnel een ‘moderne’ kassa met pinapparaat. Ook komt er voor het zaalseizoen een cashless kassa bij waarbij je alleen kan pinnen en met clubcard afrekenen.

Verder zijn nagenoeg alle contracten herzien en opnieuw afgesloten, hebben er de nodige aanpassingen en onderhoudswerkzaamheden in de kantine plaatsgevonden, is er gefuseerd met KCD, hebben er veel gesprekken met de stichting plaatsgevonden om beter tot elkaar te komen en als afsluitend project heeft DeetosSnel in Muta/Erima een nieuwe kledinglijn gevonden. De selectie is vanaf 27 oktober (Hypotheker Korfbal Experience) te bewonderen in de nieuwe Muta wedstrijdshirts en Erima kleding. Waarna voor de rest van de vereniging spoedig pas avonden worden ingepland. Wij streven ernaar om de gehele vereniging rond de jaarwisseling in nieuwe kleding te krijgen. De webshop gaat einde van het jaar online.

Komt er nog een nieuwe sponsor op de achterzijde van de wedstrijdshirts? Jazeker! dat wordt De Hypotheker Dordrecht.

De bovengenoemde acties waren allemaal niet gelukt zonder de vele commissies die wij hebben en de personen die zich op projectbasis inzetten.

Terug naar de orde van de dag: er komen nog veel meer leuke activiteiten aan bij DeetosSnel zoals bijvoorbeeld het Herfstkamp. Opgeven kan alleen nog deze week bij herfstkamp@deetossnel.nl, de ALV aanstaande vrijdag en de Hypotheker Korfbal Experience op 27 oktober.

Ook zijn er alweer teams kampioen geworden zoals de F1, E1 en het 8e. Gefeliciteerd met het kampioenschap dit is alleen mogelijk geworden dankzij de scheidsrechters die wekelijks op het veld staan. Spreek deze week extra je waardering uit tegen de scheidsrechter aangezien het de week is van de scheidsrechter.

Groet
Julien