Thuiswedstrijden DeetosSnel in KL

Door:
Aangepast: 7 november, 2018

Komend weekend gaat de Korfbal League 2018-2019 van start. Wanneer speelt DeetosSnel thuis zijn wedstrijden?

Het totale thuisprogramma van DeetosSnel staat onder [Korfbal]-[Korfbal League].

De entreeprijs bedraagt Eur 6,00 voor volwassenen. Voor jeugd t/m 15 en 65+ geldt een entreeprijs van Eur 3,00
Spelende leden, rustende leden en leden van de Club-van-100 hebben gratis toegang op vertoon van hun geldige clubcard.
Belangstellenden kunnen ook een seizoenskaart aanvragen. Dit is goedkoper dan telkens losse entreebewijzen kopen.

Traditioneel gaat het KL-seizoen van start met openingswedstrijd op de vrijdagavond (9 november) tussen de beide finalisten van het vorige seizoen. In Sassenheim derhalve de ontmoeting tussen TOP/SolarCompleet en Fortuna/DeltaLogistiek.

Op zaterdag vervolgens de eerste wedstrijd van ons eigen vlaggenschip. Zij stappen in Koog aan de Zaan de arena binnen tegen Koog Zaandijk (KZ/Thermo4U).

Een week later de eerste thuiswedstrijd in de Korfbal League in de eigen DeetosSnel-hal. De tegenstander is dan KCC/SoNatural. De aanvang bij de thuiswedstrijden is altijd 20.00 uur. Direct eraan vooraf altijd de wedstrijd in de Reserve Korfbal League tussen de tweede teams van dezelfde beide verenigingen (aanvang 18.15 uur).

Voorafgaand aan de wedstrijden van 1 en 2 is er altijd de mogelijkheid om gebruik te maken van het wisselende “Menu van de week“.

En na afloop uiteraard de befaamde 3e helft in ons Sportcafé. Nog even met elkaar napraten onder het genot van een hapjes, drankje en muziek.

Bij de teampresentatie bij de wedstrijd van DeetosSnel 1 worden de spelers en speelsters vergezeld door de spelers en speelsters van het “team van de week“. Dit is telkens een ander team. Het team ontvangt bijtijds een uitnodiging en wordt begeleid door mensen van de JAC. De ouders van deze kinderen hebben deze avond vrij toegang tot de sporthal.

Het laatste nieuws, uitslagen, standen, livestreams en achtergrondreportages vind je terug op www.korfballeague.nl