Spelregelbewijs … Gebruik de kerstvakantie

Door:
Aangepast: 21 december, 2018

Je Spelregelbewijs nog niet behaald? Gebruik je vrije tijd van de kerstvakantie …

Vorig seizoen zijn we begonnen met het promoten en behalen van het verplichte Spelregelbewijs. Voor de senioren is deze inmiddels verplicht. Maar het komende seizoen geldt die verplichting ook voor de A-junioren …

‘Echte korfballers beheersen de regels’, een mooie uitdaging!
Zoals eerder gememoreerd wordt het Spelregelbewijs een verplichting voor de actieve korfballers én coaches. Het Spelregelbewijs kan je behalen via KorfbalMasterz.nl.
Alle betrokkenen hebben een mail gehad met uitleg en een mail met een activatiecode om zich te kunnen registreren bij KorfbalMasterz.

Een heel aantal zijn begonnen met de oefenvragen en oefentoetsen en komen telkens een leven hoger. Anderen zijn er een middag of avondje voor gaan zitten en hebben inmiddels hun certificaat “Spelregelbewijs” op zak. En weer anderen … tja, die moeten nog beginnen. Helaas geldt dat voor de overgrote meerderheid van de junioren.

Stimuleer elkaar om te beginnen. Hoe eerder hoe beter, met als doel dat iedereen het gehaald heeft vóór september 2019.

 

Alle A-junioren hebben recent een e-mail ontvangen vanuit het KNKV met hun activatiecode. Heb je deze niet ontvangen stuur dan even een e-mail aan korfbalmasterz@deetossnel.nl