Van het bestuur … voorwoord nieuwsbrief

Door:
Aangepast: 8 januari, 2019

Beste leden: Allereerst de allerbeste wensen voor komend jaar!

Het jaar waarin wij als club vieren dat we 100 jaar bestaan en waarin wij als leden, oud-leden en belangstellenden een hoop activiteiten tegemoet mogen gaan zien.

De start van dit jubileumjaar was met de replay van de finalewedstrijd uit 1988 van Deetos J1 tegen Snel J1 een groot succes. Zo zaten er ruim 250 man in de hal die net als de spelers genoten van een leuk potje korfbal. Na 3 x 10 minuten stond er een 2 – 2 uitslag op het scorebord. Het publiek werd nog verwend met mooie doelpunten en acties. En gelukkig bleven alle spelers heel. Na  afloop van de wedstrijd hebben de leden en ook oud-leden elkaar weer ontmoet en werd er lang bijgepraat onder het genot van een drankje/hapje en Danny Ebbers voor de vrolijke noot .De jubileumcommissie kan zeer tevreden terugkijken op een geslaagde wedstrijd en nieuwjaarsbijeenkomst. Mijn complimenten naar de mensen die dit keurig hebben georganiseerd.

Aankomende zaterdag volgt de wedstrijd van ons vlaggenschip DeetosSnel 1 tegen Dos’46 . Komt allen naar de sporthal om ons eerste aan te moedigen. We hopen op een volle gezellige hal en sportcafé. Het eerste kan onze steun goed gebruiken en we hopen natuurlijk op een mooi resultaat. Al onze oud-leden en mensen die in de club kleuren rood-wit komen, hebben gratis toegang aan de deur bij deze wedstrijd. Vooraf kunt u lekker genieten van een maaltijd uit onze keuken, want daar zal deze week de bekende Kipsaté Schouwenduin te verkrijgen zijn.

Er is ook een aanpassing gedaan met betrekking op de Clubkaarten. Als u uw clubkaart online oplaadt vanaf een bedrag van 20 euro, krijgt u hierover 5% Bonus op uw clubkaart gestort. Dit om de betalingen met de clubcard te stimuleren en de eigen leden te compenseren voor de prijsverhogingen die per 1 januari zijn ingegaan. Meer uitleg over de clubkaart kunt u vinden op onze site.

Desalniettemin redenen genoeg om naar de Vorrinklaan te komen.
Dus kom allemaal in rood witte kleding en moedig onze club aan!

Over kleding gesproken: er is helaas door een fout bij Korfbaltotaal iets mis gegaan met de bestellingen, die gedaan zijn voor de kerst. Hierover zijn alle mensen gemaild met een excuusbrief. De
verwachting is dat een dezer dagen de kleding alsnog geleverd zal worden.

Binnenkort gaan we beginnen met de een klusgroep: een groep mensen die eens in de paar weken klussen gaat doen in ons pand en een aantal zaken zal opknappen en bijhouden. Zoals jullie allemaal weten is ons pand drukbezocht door allerlei mensen, en dan is het nodig om hier en daar onderhoud te plegen. Wanneer u dit leuk vindt of vindt u andere activiteiten leuk geef u op en laten we het met z’n allen doen!

Namens het bestuur, Herman Postma