Van het bestuur … voorwoord nieuwsbrief

Door:
Aangepast: 4 februari, 2019

Zaterdagavond is massaal gehoor gegeven aan de oproep om het eerste team te steunen in de belangrijke “4-punten” wedstrijd tegen KCC. De hal was goed gevuld, vooral met DeetosSnel supporters, waarvan de meeste in onze clubkleuren. Na een moeizame start met weinig doelpunten was het KCC dat langzaam maar zeker uitliep naar een voorsprong van vier punten bij rust. Ook na rust had het eerste geen antwoord op het (meestal fysieke) spel van de tegenstander en dus ging de overwinning naar KCC.

Met nog zeven wedstrijden te gaan zal het niet makkelijk worden maar is het zeker niet onmogelijk om het verblijf in de league te verlengen. Dus laten we positief blijven en als publiek deze toppers positief blijven ondersteunen. Ze hebben laten zien dat ze niet onder doen voor vele andere ploegen en met de juiste spirit en een beetje geluk komen of blijven de punten de volgende keer in Dordrecht. En waarom niet tegen LDODK aanstaande zaterdag? Met steun van alle supporters moet dit gaan lukken!

Bij de overige senioren teams staat het derde ongeslagen aan kop en heeft nummer twee al vier verliespunten. Het achtste staat gedeeld bovenaan en het zevende, negende, elfde en twaalfde hebben ook nog uitzicht op de koppositie. Last but not least staat het midweek team op de tweede plaats met slechts 2 punten achter de koploper.

Bij de jeugdteams staat A3 “klem bovenaan” en zij lijken op weg naar het kampioenschap. B2 en B3 staan ook beiden ongeslagen aan kop en met nog vijf wedstrijden te gaan hebben ook zij goede kaarten om kampioen te worden. De C1 zit in een poule waar het verschil tussen nummer 1 en nummer 4 maar vier punten is, dus spanning verzekerd in de laatste wedstrijden. Ook de E3 lijkt het kampioenschap op korte termijn te kunnen gaan vieren met zes punten voorsprong op de nummer 2.

Zoals wellicht gezien in de kantine doet ook DeetosSnel mee aan de actie van Supermarkt Plus. Via deze actie kun je sparen voor gratis FAN-artikelen en spaar je ook mee voor de clubkas. En zeg nou zelf, wat is er leuker voor opa, oma, papa, mama en de rest van de familie om een leuke mok, placemat of broodtrommel met foto van (klein)kind te sparen? Voor het maken van de foto’s is 12 februari tussen 19.00 en 21.00 gereserveerd. De teams krijgen einde van deze week de planning door op welk tijdstip zij worden verwacht.

Van een andere orde is de Rabobank Clubkas Campagne waar DS zich ook voor heeft ingeschreven. Iedereen die (privé) een rekening heeft bij de Rabobank kan vanaf 23 maart stemmen op zijn of haar favoriete club. Dus als je nog geen rekening hebt bij de Rabobank is dit een goed moment om over te stappen en mee te doen aan deze actie om op DS te stemmen.

Het plan met betrekking tot de verbouwing van het kunstgrasveld loopt nog steeds op schema. Voor de start van de veldcompetitie zou alles gerealiseerd moeten zijn. Onze nieuwe buren Gemiva gaan ook hun ruimte verbouwen en zoals het er naar uitziet is dit 1 april (geen grap) gereed.

Namens het bestuur
Patrick Roskam