Niels Mastijn volgend seizoen trainer/coach DeetosSnel 1

Door:
Aangepast: 19 februari, 2019

Bestuur en TC van DeetosSnel zijn blij te kunnen melden dat overeenstemming is bereikt met Niels Mastijn voor de invulling van de vacature trainer/coach DeetosSnel 1 welke was ontstaan na het aangekondigde vertrek van Gert-Jan Kraaijveld. Niels zal een duo vormen met Patrick Muurling die, evenals de afgelopen 2 seizoenen, ook volgend jaar actief zal zijn aan de Vorrinklaan.

Niels Mastijn is 32 jaar oud, docent lichamelijke opvoeding in Rotterdam en woonachtig in Dordrecht. Als korfballer heeft hij altijd gespeeld bij het Dordtse Oranje Wit. Met het trainen van diverse jeugdploegen is daar ook zijn trainersloopbaan begonnen. De afgelopen jaren was Niels werkzaam bij GKV/Enomics in Gorinchem. Na een jaar als assistent trainer/coach in de hoofdklasse is hij de laatste 3 jaar hoofdcoach van GKV/Enomics dat speelt in de Overgangsklasse en nog volop in de race is voor mogelijke promotie.

Met Patrick Muurling en Niels Mastijn denkt het bestuur en TC van DeetosSnel een elkaar completerend, enthousiast en ambitieus trainer/coach duo in huis te hebben die onze jonge en gretige groep talentvolle spelers de volgende stap zal kunnen laten zetten.