Van het bestuur … voorwoord nieuwsbrief

Door:
Aangepast: 3 april, 2019

Na een weekend met heerlijk weer merk je dat het veldseizoen weer op het punt staat om te beginnen. De laatste zaalwedstrijden zijn dit weekend afgewerkt met de nodige kampioenen als gevolg. Alle kampioenen: gefeliciteerd!

Felicitaties zijn er ook voor de eerste selectie van DeetosSnel. Zij werden in het Dordtse Stadhuis uitgeroepen tot Sportploeg van het jaar 2018. Nominaties waren er ook voor Brett Zuijdwegt (sportvrouw) en Gert-Jan Kraaijeveld en Patrick Muurling (sportcoaches), maar zij zagen de titel naar andere genomineerden gaan.

Het reguliere zaalseizoen mag dan misschien wel achter de rug zijn, toch is er nog volop bedrijvigheid in de DeetosSnelhal. Zo komen op 6 april de acht beste D-teams van Nederland naar Dordrecht voor het Kampioenschap van Nederland D-jeugd en vindt er op 20 april een Taekwando-toernooi plaats. Om al deze evenementen te organiseren zijn er altijd helpende handen nodig. Meld je daarom nu aan via bar@deetossnel.nl

Dat het bij onze vereniging om meer dan alleen korfbal draait is wel duidelijk. Zo hebben we Gemiva mogen verwelkomen en zijn er verkenningen gevoerd om DeetosSnel Fit & Fun op te zetten. Zoals Irene al eerder meldde is DeetosSnel Fit & Fun de werknaam voor een combifit/bootcamp/workout activiteit voor leden en niet leden op het terrein van DeetosSnel. Aankomende week vindt hier een vervolggesprek over plaats. Na dit vervolggesprek zal er meer duidelijkheid zijn over de precieze invulling en wanneer we van start kunnen, want de animo is er zeker! Ook lekker willen bewegen middels DeetosSnel Fit & Fun, geef dan je belangstelling vrijblijvend door via voorzitter@deetossnel.nl

De Clubkas Campagne van de Rabobank is weer gestart! Iedereen die lid is en een rekening heeft bij de Rabobank kan tot 18 april zijn stem uitbrengen. Heeft u al op DeetosSnel gestemd?

Rest mij alleen nog alle vrijwilligers die zich afgelopen zaalseizoen hebben ingezet hartelijk te bedanken! Of het was bij één van de Korfbal League wedstrijden van onze selectie of zaterdagochtend om 9.00 uur bij de Kangoeroes, hartelijk dank.

Namens het bestuur,
Stefan van der Mel