Van het bestuur … voorwoord nieuwsbrief

Door:
Aangepast: 5 juni, 2019

Beste DeetosSnel-lers.
Het korfbal jaar 2018/2019 zit er bijna op. Maar we hebben nog een paar leuke dingen in het vooruitzicht, zoals het XXL-Pinksterweekend en het koppelschieten. Wil je nog mee doen met koppelschieten geef je dan snel op, want hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Ook heeft het bestuur de afgelopen weken niet stil gezeten. We zijn al weer druk bezig voor het komende jaar. Zo kan ik u meedelen dat het huidige bestuur van DeetosSnel zich na de vakantie opnieuw verkiesbaar zal stellen op de ALV. Ook de stichting is druk bezig geweest met de bezetting van de sporthal voor het komende jaar en het onderhoud van de het gebouw De vloeren van de kleedkamers worden aangepakt evenals die van de doucheruimtes en het streven is om dit in de zomervakantie voor elkaar te krijgen. Ook de LED-verlichting in de sportvloer willen we weer aan de gang krijgen. Verder is er ook onderzoek gedaan naar verduurzaming van de accommodatie. We hebben bouwkundig onderzoek laten doen naar het dak van de sporthal om deze eventueel vol te laten leggen met zonnepanelen. Helaas hebben wij na het onderzoek te horen gekregen dat ons dak daar niet geschikt voor is. Bovendien hebben we de gasmeter later verkleinen en worden de lampen structureel vervangen door LED-verlichting.

Buiten gaan we ook aan de slag. De gemeente Dordrecht pakt de velden aan. Wij moeten als club nog het een en ander voorbereiden, voordat zij aan de slag kunnen. De boarding en de banken rondom het veld moeten we zelf verwijderen. Hier wordt dan ook nog een klusdag voor georganiseerd en we kunnen daarbij ieders hulp gebruiken. In de zomervakantie zijn we nog van plan om het een en ander aan te pakken. Verdere info volgt later hier nog over.

Na de vakantie is ons buitenverblijf rookvrij. Dat houdt in dat er dus niet meer gerookt kan worden op het terras, rond om het veld en rond de sporthal.

Met de Clubfund-actie van de Plus zijn veel foto-items gespaard waar de jeugd heel blij mee was. Voor de club heeft deze actie het mooie bedrag van 550 euro opgebracht.
Een andere actie die veel aandacht heeft gekregen het afgelopen jaar is de beklimming van de Alpe d’Huez. Een aantal leden van de club doen hieraan mee om een steen bij te dragen aan het kankeronderzoek van het KWF. Wij wensen hen veel succes.

Ook veel succes voor alle eindexamenkandidaten die volgende week met spanning op het telefoontje van school zitten te wachten. We hopen dat jullie allemaal geslaagd zijn!

Mocht u verder vragen hebben of zou u ergens een steentje bij willen dragen laat het mij weten!

Namens het bestuur.
Herman Postma.