Tommy Brand terug bij DeetosSnel

Door:
Aangepast: 13 juni, 2019

Vanaf het volgende seizoen sluit Tommy Brand aan bij de selectie van DeetosSnel. Na twee jaar in de selectie van Sporting Delta te hebben gespeeld keert Tommy terug naar de Vorrinklaan.

‘Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan bij Sporting Delta in de senioren en daar een leuke tijd gehad. Toch heb ik besloten weer terug te komen bij DeetosSnel. Ik denk dat dit voor mij het juiste moment is om terug te keren en kijk er erg naar uit. Ik heb hier jaren met plezier gespeeld, ken hier veel mensen en hoop bij DeetosSnel belangrijk te kunnen zijn’, licht Tommy zijn keuze toe.

Wij zijn blij met de terugkeer van Tommy op het DeetosSnel-nest en wensen hem alvast veel korfbalplezier toe.

Welkom terug Tommy!

Bestuur en Technische Commissie DeetosSnel