Nieuwe dame selectie DeetosSnel

Door:
Aangepast: 28 juni, 2019

We zijn blij te kunnen melden dat we een nieuwe dame in de selectie kunnen verwelkomen. Liza Ramchandani (HKV/Ons Eibernest) heeft aangegeven met ingang van het nieuwe seizoen over te komen naar DeetosSnel.

Liza (24) woont in Zoetermeer en is 3e-jaars student Pabo. Zij licht haar keuze zelf toe; ‘Ik heb altijd bij HKV/Ons Eibernest in Den Haag gespeeld en ben echt een kind van de club. Iets wat de keuze voor een overstap best lastig maakte. Na een persoonlijk moeizaam seizoen, waarin het plezier steeds minder werd, kwam DeetosSnel op mijn pad. De overstap zie ik als een mooie uitdaging en ik hoop hier mijzelf verder te ontwikkelen. Ik heb er in ieder geval heel veel zin in.’

Wij zijn blij met de toevoeging aan de dameskant van de selectie en de keuze van Liza voor DeetosSnel.

Liza, wij hopen dat je je snel thuis voelt aan de Vorrinklaan en heten je van harte welkom!

Bestuur en Technische Commissie DeetosSnel