Klaverjas-competitie

Door:
Aangepast: 11 september, 2019

In het nieuwe seizoen starten we uiteraard ook weer met de klaverjascompetitie. Deze zal de eerste vrijdag van oktober van start gaan (de 26e keer om precies te zijn). Tot halverwege mei krijgt u de gelegenheid om zo’n 30x op vrijdagavond een kaartje te leggen,heeft u andere sociale verplichtingen, een verjaardag-theaterbezoek of heeft u domweg een keer geen zin, geen enkel probleem,want aan het eind van het seizoen tellen de resultaten van 2/3 van het aantal gespeelde rondes.

In de praktijk komt dat erop neer dat u ongeveer 10 keer kunt missen om toch in de eindstand te worden opgenomen. We spelen al jaren met zo’n 20 mensen maar willen eigenlijk wel wat vers bloed erbij, zowel wat jongeren als uiteraard de iets ouderen onder ons. We denken in dit geval in het bijzonder aan een aantal voorheen KC Dordrecht mensen die nu van onze vereniging deel uitmaken en waaronder er toch eigenlijk ook wel enkelen zullen zijn die graag een kaartje willen leggen.

Schroom niet om je aan te melden en deel uit te gaan maken van onze gezellige groep klaverjassers.

Je kunt je aanmelden bij Dik van Bommel (078-6178917) of Frans Schellenbach (078-6134694 of 06-27111239), je kunt me ook altijd even aanschieten voor wat nadere uitleg gezien het feit dat ik met grote regelmaat op het veld vertoef.

We horen graag van je, Dik en Frans