Spelregelbewijs … hoe ver zijn we?

Door:
Aangepast: 8 oktober, 2019

Per 1 september geldt dat de senioren én junioren verplicht het Spelregelbewijs behaald moeten hebben om wedstrijden te mogen spelen. Is dat iedereen gelukt? Hoe staan we er inmiddels voor …

‘Echte korfballers beheersen de regels’, een mooie uitdaging!
Zoals eerder gememoreerd wordt het Spelregelbewijs een verplichting voor de actieve korfballers én coaches. Het Spelregelbewijs kan je behalen via KorfbalMasterz.nl.
Alle betrokkenen hebben een mail gehad met uitleg en een mail met een activatiecode om zich te kunnen registreren bij KorfbalMasterz.

Liefst 144 senioren hebben het spelregelbewijs behaald. Maar er zijn toch nog 21 senioren die het bewijs moeten behalen. Bij de junioren geldt dat er nog meer spelers/speelsters het spelregelbewijs nog niet behaald dan wel hebben behaald. Een aantal daarvan zijn begonnen met de oefenvragen en oefentoetsen en komen telkens een level hoger. En weer anderen … tja, die moeten nog beginnen. Gelukkig een minderheid.

Stimuleer elkaar binnen het team om in zijn geheel gecertificeerd te zijn!
De volgende teams zijn al wel volledig geslaagd: DeetosSnel S6, S9, S10, S13, S14 en MW.

Volgend seizoen geldt de verplichting ook bij de B. Ook zij kunnen alvast aan de slag. Heb je nog geen activatiecode ontvangen, stuur dan even een mail naar korfbalmasterz@deetossnel.nl

Hieronder zie je de stand per team (groen betekent uiteraard ‘Geslaagd!’).

 

En nog even op naam …