De digitale pasfoto in de KNKV-app

Door:
Aangepast: 6 november, 2019

Namens het wedstrijdsecretariaat en de TC het vriendelijke verzoek om de digitale pasfoto in de KNKV-app NIET te wijzigen.

Wellicht op de KNKV-site of elders een bericht gezien en gelezen met de oproep om te zorgen dat de pasfoto’s in de app actueel zijn? Bij deze ons vriendelijke doch dwingende verzoek om deze pasfoto niet te vervangen. In het (recente) verleden hebben we te vaak gezien dat er vakantiefoto’s en facebookfoto’s worden geplaatst die voor de scheidsrechter niet bruikbaar zijn en waarop het gezicht onvoldoende herkenbaar is in het DWF (digitale wedstrijdformulier).

Als vereniging zorgen we met onze huisfotograaf (en bij de selectie met Korfbalfoto) dat we er allemaal netjes op staan en in het wedstrijdtenue van DeetosSnel. Met de juiste belichting en de juiste afmetingen. Een mooie eenheid en uitstraling ook naar buiten.

Kortom: AFBLIJVEN !

Om de zoveel tijd vervangen we ook de pasfoto’s die in Sportlink (en app) staan door een meer recente foto. Dat hebben we aan het begin van dit seizoen ook weer gedaan tijdens de Join-the-Club dag. Mocht je toch graag jouw pasfoto willen laten vervangen … geef dat dan even aan bij Ron van Gemert (aanspreken of mail naar foto@deetossnel.nl). Dan zetten wij jou op de lijst voor de volgende fotosessie.

DANK !!