Team van de week: DeetosSnel D1

Door:
Aangepast: 15 januari, 2020

Tijdens de wedstrijd van DeetosSnel 1 tegen DSC op zaterdag 18 januari is de D1 “team van de week”.

De D1 bestaat uit spelers die vorig jaar in de D2, E1 of al in de D1 speelden. Het was in het begin dus even wennen aan elkaar, maar de stijgende lijn werd al gauw ingezet. Dit resulteerde in een knappe 2e plek op het veld. Op de trainingen hebben ze het (soms te) gezellig met elkaar, al kan er gelukkig ook hard getraind worden als de trainers daar om vragen. In de zaal zijn de tegenstanders tot nu toe vaak net iets beter, maar daar leren we veel van zodat we ze straks wel kunnen verslaan.

De spelers op een rijtje:
Twan scoort super makkelijk van afstand en tegenstanders hebben vaak moeite om langs zijn lange armen te gooien.
Noor is erg fel waardoor ze veel ballen onderschept en in de aanval scoort ze erg makkelijk op één been.
Jesper is de aanvoerder van het team en is enorm allround, hij is steeds meer gaan scoren maar hij kan ook in dienst spelen.
Elise is de motor van elk vak met de hoeveelheid meters die zij maakt, ze begint zelfs mee te schieten en ballen te onderscheppen.
Zahed is razendsnel waardoor zijn tegenstanders het zowel aanvallend als verdedigend erg lastig hebben.
Mirthe fungeert als stofzuiger omdat ze iedere afvallende bal pakt, het team is blij dat ze straks weer kan spelen na een lange blessure.
Jordy ziet het spelletje erg goed, met zijn passes speelt hij dan ook vaak medespelers vrij voor een kans.
Evi pakt veel ballen onder de korf en je moet haar niet vrij laten binnen de 4 meter, want dan is ze dodelijk in haar afronding.