Van het bestuur … voorwoord nieuwsbrief

Door:
Aangepast: 5 februari, 2020

Afgelopen zaterdag stond, na pak hem beet 20 jaar, Ben Crum weer aan de zijlijn op de Vorrinklaan, DeetosSnel te coachen. Ik wil namens het bestuur en de vereniging Ben van harte welkom terug heten. Ondertussen wel in een andere hal en een aantal fusies verder maar ik hoop dat hij zich nog net zo welkom en gewaardeerd voelt als 20 jaar geleden.

De resultaten van het tweede team met een 46-20(!!!!) overwinning op Unitas en de overwinning van het eerste team op Sparta met 35-23 zorgden voor een goede en positieve sfeer op de zaterdagavond.

Er volgen voor het eerste team nu weer twee uitwedstrijden naar Wageningen en Barneveld, laten we als supporters onze steun en support geven aan de selectie! We hebben een minimaal kansje, als Oost Arnhem een steekje laat vallen en wij alle punten binnenhalen, dat we ons nog plaatsen voor de kruisfinales.

Afgelopen zaterdag zat Frans Schellenbach niet op zijn gebruikelijke plek achter de jurytafel. Wij wensen hem veel sterkte met de komende behandelingsperiode ! We hopen hem snel weer aan de Vorrinklaan te zien.

Gisteren is bekend geworden dat vanuit onze jeugd er 8 spelers opgenomen zijn in de selectie van RTC Dordrecht onder 15. Amber, Bobbi, Jinthe, Sifra, Bora, Daan, Mick en Sjors gefeliciteerd, we zijn trots op jullie.

Naast korfbal in zijn puurste vorm bestaat het verenigingsleven natuurlijk uit meer activiteiten. In de afgelopen ALV hebben we als bestuur aangegeven dat één van de doelen voor seizoen 2019/2020, het oprichten van een jeugdbestuur is. Het jeugdbestuur bestaat uit mensen van de B leeftijd tot en met 21 jaar. Ze komen 1 x in de 2/3 maanden bij elkaar om hun visie te geven op vraagstukken die binnen de vereniging leven. Of komen zelf met zaken die ze op de agenda van het bestuur willen zien. Ze fungeren als klankbord voor het bestuur. Begeleiding van het jeugdbestuur komt van Stefan van der Mel samen met Herman Postma. Ben je geïnteresseerd of wil je gewoon meer weten, meld je dan bij één van de bestuursleden.

Op de korte termijn is er op 7 februari voor de jeugd een filmavond en organiseert de partycommissie op 15 februari een carnavalsfeest. Na de zaal starten we met fit & fun, Jeroen Soffree is druk op zoek naar mensen die voor de groep willen staan! De contributie bijdrage voor deelnemers is al meegenomen op de website. In februari komt de terugkoppeling van de vrijwilligers enquête en in het voorjaar starten er avonden onder leiding van Steef Boom waarin we met alle geïnteresseerden gaan sparren over het nieuwe korfbal strategische plan voor de komende jaren. Zodat we een plan krijgen waarbij een ieder zijn bijdrage kan leveren( voor ons allen, door ons allen). Hierover in de komende nieuwsbrieven meer.

Rest mij niets anders dan iedereen een goede week te wensen en ik hoop dat we de komende weken nog veel positief nieuws te melden hebben.