Manon Brand terug bij DeetosSnel

Door:
Aangepast: 21 april, 2020

Wij zijn blij te kunnen melden dat Manon Brand met ingang van het volgende seizoen terugkeert naar DeetosSnel.

Tot de A-jeugd heeft Manon(20) in verschillende jeugdselecties van DeetosSnel gespeeld. In 2016 maakte zij de overstap naar Fortuna/Delta Logistiek in Delft. Daar beleefde zij een succesvolle tijd in de A-jeugd. De laatste twee jaar maakte ze deel uit van de seniorenselectie. Hieronder vindt je een persoonlijk bericht van Manon, waarin zij zich voorstelt en haar keuze voor DeetosSnel toelicht.*

Wij zijn blij met de terugkomst van Manon en kijken ernaar uit om haar volgend seizoen weer aan de Vorrinklaan in actie te zien.

Welkom terug Manon!

Bestuur en Technische Commissie DeetosSnel


Hoi allemaal! Ik hoef mij hopelijk niet echt meer voor te stellen.

Voor aankomend seizoen heb ik besloten om weer terug te komen naar DeetosSnel. In de A-jeugd ben ik overgestapt naar Fortuna waarbij mijn doelen o.a. waren om Nederlands Kampioen te worden en mijzelf aanvallend te ontwikkelen. Na de A-jeugd heb ik ook twee seizoenen meegespeeld in de selectie van Fortuna.

Ondanks dat ik in Delft korfbalde kwam ik nog graag bij DeetosSnel. Nu is er voor mij een periode aangebroken om weer van start te gaan in een nieuwe maar vertrouwde omgeving. Ik wil mijn enthousiasme voor het spel en mijn ervaring die ik heb opgedaan graag delen met de selectie van DeetosSnel. Uiteraard hoop ik dat ik een positieve inbreng kan zijn voor het team, met als doel het hoogst haalbare er uit te halen voor zowel mijzelf als voor de club!

Ik kijk uit naar het moment dat het nieuwe seizoen begint en we weer kunnen spelen op het voor mij bekende veld! Ook kijk ik ernaar uit om iedereen in en om het veld weer te spreken. Tot snel!