DeetosSnel coronaprotocol – plan veilig korfballen voor de jeugd

Door:
Aangepast: 28 april, 2020

Beste leden en ouders van jeugdleden,

Zoals vorige week gemeld mag er vanaf deze week weer gesport worden door de jeugd tot en met 18 jaar, maar dat moet wel voldoen aan bepaalde voorwaarden. Deze voorwaarden (het protocol) zijn opgestuurd naar de gemeente en vandaag (28 april) door hen goedgekeurd.
Je kunt hier het coronaprotocol van DeetosSnel opvragen en nalezen.

Dit houdt in dat we vanaf 2 mei het veld weer op mogen volgens dit protocol. Hierop wordt door de gemeente gecontroleerd, dus we moeten ons op alle fronten aan deze voorwaarden houden.
Dit heeft dus te maken met de trainingstijden, de 1,5 meter regel en de leeftijdsgroepen en het niet aanwezig zijn van ouders op het veld.
Voor wat betreft de leeftijden is het zeer gewenst dat de A-B-C groep hun ID-bewijs bij zich hebben. (en dat 19-jarige A’s helaas niet mee mogen doen).

We zoeken nu nog wel voor ieder trainingsblok een corona-coördinator die toezicht houdt op het uitvoeren van de voorwaarden. Dit gaan we op inschrijving proberen te doen net als de vrijwilligers, maar let op zonder corona-coördinator geen training. We hopen dat iedereen een steentje bij wil dragen om onze jeugd weer te kunnen laten sporten.

Het bestuur