Herstart trainingen breedte-senioren en midweek

Door:
Aangepast: 13 mei, 2020

Vanaf vanavond kan er weer getraind worden door de breedte-senioren en midweek. Van 20.30 tot 21.30 uur.

De respons van alle teams (na inventarisatie van de interesse) is groot. Er is volop interesse om te gaan trainen. Om elkaar te weer te zien, sportief bezig te zijn en tegen de coronakilo’s. Er is gekozen om beide groepen (S5-S8-MW en S9-S14) tegelijkertijd naast elkaar te laten trainen. Zodat uitwisseling in beide groepen mogelijk is, rekening houdend met de maximale aantallen per speelveld (20 om 25).
Een deel van de trainers uit het roulatieschema is bereid om voor de groep te gaan staan. Maar niet iedereen. Om iedere week iemand voor de groepen te krijgen is dan ook een uitdaging. Maar voor vanavond is dat wel gelukt.

Een ieder wordt verzocht om NIET eerder dan 10 minuten voor aanvang van de training aanwezig te zijn. Kom zoveel mogelijk alleen, lopend of op de fiets. Als je toch met de auto komt, dan is parkeren alleen mogelijk ACHTER de hal. De parkeerplaatsen langs de hal zijn een kiss-and-ride zone.
Voor iedereen geldt (ook gedurende de training) 1,5 meter afstand. Daarnaast desinfecteren van de handen vooraf en achteraf. Na afloop desinfecteren van alle materialen.

Ook op de vrijdag kan er desgewenst getraind worden (zoals gebruikelijk zonder trainer) van 20.00 tot 21.00 uur.

TC DeetosSnel