B1 en C1 tijdens veld én zaal weer op het hoogste niveau

Door:
Aangepast: 18 juni, 2020

DeetosSnel B1 en DeetosSnel C1 zullen komend seizoen zowel op het veld als in de zaal weer acteren in de hoofdklasse.

In de afgebroken zaalcompetitie ging DeetosSnel B1 aan kop en pakte hier de titel. Daarmee werd op eigen kracht ook automatisch de promotie naar de B-hoofdklasse afgedwongen in de zaal. Terug op het hoogste niveau, en volgend zaalseizoen dus ook weer mét schotklok spelend.
De veldcompetitie was slechts tot halverwege gevorderd en is niet afgemaakt. In principe gold hier “de competitie is niet gespeeld; dus iedereen blijft zitten waar ie zit”. Door terugtrekkingen van andere verenigingen en de goede prestaties tijdens de 1e veldhelft heeft het KNKV besloten om DeetosSnel B1 toch te laten ‘promoveren’ op het veld. Dus ook tijdens de veldcompetitie zal onze B1 weer op het hoogste niveau gaan spelen, in de B-hoofdklasse.

Voor DeetosSnel C1 gold dat ze in de buitenlucht al actief waren in de C-hoofdklasse, met een mooie gedeelde koppositie halverwege. Ook het komende veldseizoen speelt de C1 derhalve weer in de C-hoofdklasse. De missie voor de afgelopen zaalcompetitie was kampioen worden in de C-1e-klasse en promoveren. Door één enkele verliespartij tegen TOP(A) was de ploeg echter op de 2e plaats terecht gekomen. In de laatste speelronde zou dat ongetwijfeld recht getrokken zijn. Maar zover kwam het niet. Maar ook hier hebben we het geluk dat er terugtrekkingen zijn (wederom in combinatie met de eigen goede prestaties) en het KNKV de C1 in de C-hoofdklasse heeft ingedeeld. DeetosSnel C1 zal dus op het veld en in de zaal weer op het hoogste niveau gaan acteren, in de C-hoofdklasse.

Volop uitdaging dus voor onze jonge talenten.