Uitbreiding trainersstaf 1e selectie: Gert Degenaers

Door:
Aangepast: 17 juli, 2020

Aankomend seizoen wordt de trainersstaf van de 1e selectie uitgebreid met de komst van Gert Degenaers (België). Gert wordt assistent trainer-coach naast Wouter Blok.

Gert Degenaers heeft veel ervaring in de Belgische competitie als speler en (assistent)coach. Als speler is hij ruim 13 jaar actief geweest en heeft hij diverse zaal- en veldtitels gewonnen. Gert speelde o.a. voor Sikopi en Boeckenberg en in het nationale team. Coachervaring heeft hij opgedaan als assistent bondscoach, in samenwerking met o.a. Detlef Elewaut en Steven Mijnsbergen, en als assistent- en hoofdcoach bij de verenigingen Boeckenberg en Voorwaarts.

Gert Degenaers over zijn keuze voor onze vereniging: “De Nederlandse competitie heeft me steeds enorm aangesproken. Het is de sterkste competitie van de wereld en als coach is het een streven en een eer om daar ooit aan de slag te kunnen. Dit is een nieuwe stap in mijn carrière en een uitgelezen kans om de Nederlandse competitie beter te leren kennen. De club DeetosSnel is een ambitieuze club die opnieuw hogerop wil en dat spreekt me enorm aan. Ook de samenwerking met Wouter Blok is iets waar ik naar uit kijk. Samen gaan we er een mooi jaar van maken.”

Het bestuur en de selectie van DeetosSnel zijn blij met de komst van Gert Degenaers en zien de nieuwe assistent trainer-coach als een positieve aanvulling op de staf.

Welkom bij onze club Gert!