Van het bestuur … voorwoord nieuwsbrief

Door:
Aangepast: 10 september, 2020

Gelukkig kunnen we weer korfballen , maar we moeten ook zorgen dat we dat veilig blijven doen. Het is fijn om elkaar allemaal weer te zien, maar het maximaal aantal toeschouwers is 250. We vragen jullie dan ook om je zaterdag middels de QR-code op het complex te registreren. Ook de flesjes met handontsmettingsmiddel staan er niet voor niets en het zou heel fijn zijn als de weg naar de kraantjes vrij blijft.

We vinden het leuk als er tijdens de wedstrijden veel publiek is, maar geef de spelers van onze selectie en de tegenstanders ook de ruimte wanneer ze in de rust evt. naar binnen gaan voor een bespreking. En houdt de 1,5 meter afstand tot elkaar, zowel binnen als buiten. De afstand is aangegeven d.m.v. een aantal lijnen onder de overkapping.

Alle verenigingen hebben hun eigen coronaprotocol en die lijken allemaal op dat van ons, maar wijken soms ook een beetje af. We gaan niet elk protocol wat we toegestuurd krijgen publiceren, maar vragen jullie om even op de site van de tegenstander te kijken wat op hun complex de regels zijn.

We zijn blij dat we weer met elkaar kunnen korfballen en dat willen we graag zo houden, daarom willen we geen extra risico’s nemen en dus heeft het bestuur besloten om het herfstkamp niet door te laten gaan. We denken serieus na over een alternatief. Het is zuur, maar we stellen de veiligheid van iedereen voorop. Hopelijk is het volgend jaar wel weer mogelijk.

Het bestuur.