GEZOCHT: leden Jeugdbestuur DeetosSnel

Door:
Aangepast: 22 september, 2020

Één van de doelen van het bestuur is het opzetten van een Jeugdbestuur binnen DeetosSnel. “Waarom?”, hoor ik jullie al snel denken. Omdat onze jeugd de toekomst heeft en dit heel belangrijk is voor ons als bestuur. Veel wordt er vóór hun besloten, alleen niet mét hen! Samen zijn wij DeetosSnel, en samen betekent met z’n allen.

Middels het Jeugdbestuur hopen wij weer een doelgroep te betrekken bij alles wat er in onze vereniging leeft. Laat de jeugd (B-jeugd t/m 23 jaar) zelf meedenken en meebeslissen hoe zij dingen zien en willen! Betrek ze bij de vereniging, wat er leeft en laat ze meedenken over vraagstukken. Dit is dan ook de uitgelezen kans voor jullie om mee te bepalen hoe onze vereniging eruit moet zien. Wat doen we goed en moeten we behouden en wat zouden we wellicht anders kunnen doen.

Dus, lijkt het jou leuk om ongeveer 1 keer per maand mee te denken over verschillende thema’s die binnen onze vereniging spelen, geef je dan snel (uiterlijk 10 oktober) op en laat van je horen! Om het Jeugdbestuur een goede afspiegeling te laten zijn van onze club zijn wij op zoek naar een mooie mix jongeren uit breedte en selectie van de B’s, A’s en Senioren (tot en met 23 jaar).

Stefan van der Mel (06 20708147)
Algemeen2@deetossnel.nl

Herman Postma (06 15522630)
Facilitair@deetossnel.nl