Jeugdscheidsrechters geslaagd

Door:
Aangepast: 5 oktober, 2020

Vorige week zaterdag zijn Marlies Simpelaar (EF-jeugd), Remco Lubbelinkhof (EF-jeugd) en Hugo Mijsbergen (BCD-jeugd) geslaagd voor het examen jeugdscheidsrechter.

Het vorig seizoen hebben Marlies, Remco en Hugo ervaring opgedaan met het fluiten van wedstrijden van de DeetosSnel-jeugd onder begeleiding van Verenigingsbegeleider Ron van Gemert. Nadat in maart ook de vereiste “startavond” was gevolgd, was het portfolio compleet en kon het praktijkexamen aangevraagd worden. De corona-perikelen gooide in het voorjaar roet in het eten. Maar vorige week zaterdag kon het praktijkexamen dan toch afgenomen worden door examinator Arjen Postema.

De 3 jeugdscheidsrechters slaagden glorieus voor hun praktijk. Namens de scheidsrechterscommissie van DeetosSnel mocht examinator Arjen Postema het drietal een Fox40-fluit, stopwatch en scheidsrechtershirt overhandigen.

DeetosSnel heeft er 3 gecertificeerde enthousiaste jeugdscheidsrechters bij 🙂

Marlies, Remco en Hugo PROFICIAT !

 

NB: Ook geïnteresseerd om (jeugd)scheidsrechter te worden? Neem contact om met Maarten of Ron of mail naar src@deetossnel.nl  We starten graag een begeleidingstraject met je op.