Corona-update van het bestuur (13-10-2020)

Door:
Aangepast: 13 oktober, 2020

Beste spelers, ouders van spelers en overige leden,

Vanavond heeft premier Rutte verscherpte maatregelen aangekondigd die per 14/10 22.00 uur ingaan. Deze maatregelen zijn bovenop de al bestaande regels binnen de vereniging.
Sporten is alleen nog beperkt mogelijk :
– Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Voor onze sport geldt geen trainingen en wedstrijden voor iedereen vanaf 18 jaar.

Uitgezonderd zijn :
– Topsporters met status op aangewezen locaties (zoals Papendal)
– Voetballers van de eredivisie en eerste divisie
– Kinderen tot 18 jaar (sporten in teamverband en wedstrijden onderling met teams van eigen club toegestaan). De trainingen van de jeugdploegen gaan dus gewoon door.

NAAST DE SPORTKANTINES ZIJN OOK DOUCHES EN KLEEDKAMERS GESLOTEN

Binnen onze vereniging geldt nog steeds :
– Houdt minimaal 1,5 meter afstand van elkaar
– Bij elke training moet er minimaal 1 ouder aanwezig zijn als corona-coördinator (bij voorkeur 2 personen). Geen CoCo, geen training. Plan dit in via Sportlink, regel het onderling binnen de teams.
– Desinfecteer je handen voor én na de training
– Zorg dat de gebruikte materialen na de training gedesinfecteerd worden
– Geen toeschouwers bij trainingen

Nieuwe regels leveren altijd nieuwe vragen op. Het KNKV geeft aan dat ze deze week verdere invulling van de regels zullen melden op de site van het KNKV. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons weten. Laten we er samen voor zorgen dat we het virus onder controle krijgen en gehoor geven aan de oproep van het kabinet.

Het bestuur