Herstart jeugdtrainingen

« | »

We gaan weer van start! Althans met de jeugdtrainingen … en buiten op het kunstgras.

TRAININGEN BUITEN
Vanaf maandag 4 januari zullen de trainingen bij de jeugd ‘gewoon’ worden hervat.
Zolang de huidige lockdown/maatregelen gelden zullen we dat in de buitenlucht doen, op onze twee kunstgrasvelden. Het huidige schema van de ‘zaal’ blijft hierbij 1-op-1 gelden.

Voor de 1e selectie zal de technische staf met een afzonderlijke plan van aanpak komen.
Voor alle overige senioren (S3 t/m S14 en MW) geldt voorlopig dat er NIET getraind wordt.

Buiten trainen? Ja, we kijken naar wat er wél mogelijk is en vinden het belangrijk dat de jeugd in beweging blijft, naar buiten kan en elkaar kan blijven ontmoeten. Dat kan in de frisse buitenlucht. Toch fijn, na al het gedwongen binnen zitten nu ook de scholen onderwijs op afstand moeten geven.
Tegen eventuele kou kan je je kleden! Zorg dat de kinderen voldoende warm gekleed zijn, door meerdere laagjes aan te trekken. Alleen de combinatie van kou, regen en wind kan vervelend zijn. We stellen ons flexibel op en laten de keuze aan de trainers of een training later op de avond eventueel vervalt. Met de Whatsapp team-groepen kan er snel gecommuniceerd worden.

KLEDING EN SCHOEISEL
We gaan trainen op het kunstgras, dus andere (kunstgras)schoenen meenemen.
Buiten kan het fris zijn, dus het is belangrijk dat iedereen (spelers en trainers) zich daar tegen wapent en goed warm aankleed. Aankleden door meerdere laagjes werkt daarbij het beste. Zorg er met name ook voor dat de (onder)armen goed warm blijven, dat scheelt ook hoe warm de handen blijven. Toch belangrijk bij het korfbal.

AANWEZIGHEID COCO
De aanwezigheid van een corona-coördinator (CoCo) blijft verplicht. Zeker met de GGD als ons nieuwe buren kunnen we daar geen steken laten vallen!
Schrijf je hiervoor voortijdig in via de KNKV-app.

VACCINATIE vs TRAININGEN
De sporthal wordt op dit moment door de GGD in gereed gebracht voor de Covid-vaccinatie. Die start nu vanaf vrijdag 15 januari. De vaccinatie is 7 dagen per week van 08.00 tot 20.00 uur. De looplijnen zijn dusdanig opgesteld dat deze elkaar niet kruisen. Wij kunnen ‘gewoon’ onze parkeerplaats en hoofdentree gebruiken. Ook de ruimte onder de overkapping en de toegang tot de materiaalberging is voor de vereniging. Er zullen door de GGD overigens ‘verkeersbegeleiders’ worden aangesteld om alles in goede banen te leiden.

TC DeetosSnel

DeetosSnel Korfbal