Voorwoord van het bestuur (2 mrt)

« | »

Na de persconferentie van afgelopen dinsdag is er gelukkig weer wat meer ruimte om te sporten. Competitie is helaas voorlopig nog niet aan de orde, maar onderlinge wedstrijden behoren wel weer tot de mogelijkheden. Daarom was het afgelopen zaterdag weer bijna “ouderwets” om de jeugd (tot 27 jaar) op het veld te zien spelen. Zeker met het mooie weer was dit een kadootje!

Sowieso is het goed om in beweging te komen en verder in de nieuwsbrief is te lezen over de app die OMMETJE heet en waar ook een competitie element in zit. Een oproep aan alle DS-ers om hier aan mee te doen en met elkaar stappen te zetten.

Als je hieraan meedoet, dan loopt het natuurlijk een stuk lekkerder met de limited edition happy socks van DeetosSnel. Wees er snel bij, want ze gaan hard! Het assortiment is ook uitgebreid voor de mensen die op grote voet leven, maat 45-48 is nu ook verkrijgbaar. Via deze link kun je ze bestellen en van de opbrengst gaat ook een deel naar de club. Iedereen happy dus!

De overeenkomst met onze kledingleverancier Muta is verlengd en als onderdeel van dit nieuwe contract zal begin volgend seizoen een nieuwe kledinglijn worden geïntroduceerd. Houd de website en de nieuwsbrief in de gaten om het nieuwe ontwerp als eerste te kunnen zien en bestellen.

Uit de pers hebben jullie kunnen vernemen dat er een akkoord is met de gemeente over zonnepanelen op het dak van onze sporthal. Helaas kwam dit wat ongelukkig in het nieuws, maar goed om nogmaals te benadrukken dat wij er financieel gezond voor staan (🙂) en veel dank aan de mensen van de stichting die hier veel tijd in hebben gestoken met deze mooie uitkomst als resultaat! De afkorting DS staat dus vanaf heden ook voor Duurzaam Sporten.

Verder is het idee ontstaan om een online bingo te organiseren. Wij hebben inmiddels 2 enthousiastelingen bereid gevonden om presentatie en organisatie op zich te nemen. Daarnaast zijn we bezig om uit te zoeken via welk “platform” dit het beste zou kunnen. Houd de socials en nieuwsbrief in de gaten voor de exacte datum.

Als laatste snappen wij dat deze periode voor iedereen lastig is en ook zwaar kan zijn vanwege alle beperkingen en het gevoel van opgesloten zijn. Probeer dus op afstand contact met elkaar te houden en dan kunnen we elkaar hopelijk snel weer bij de club zien.

Namens het bestuur
Patrick Roskam

DeetosSnel Korfbal