Nieuws vanuit de selectie (2 mei)

« | »

Nadat Stephanie van Geffen eerder had aangekondigd volgend jaar voor AKC Blauw-Wit te zullen uitkomen volgt nu Jordi van Elburg hetzelfde pad. Ook hij kiest voor het vooruitzicht om volgend jaar voor de Amsterdammers in de Korfbal League te kunnen acteren.

Voor beiden een sportieve stap omhoog en hoewel dit een grote aderlating voor onze selectie is, begrijpen wij hun ambitie en wensen wij hen veel succes. Overigens niet na hen beiden te bedanken voor hun jarenlange inzet voor onze club. Weet dat jullie, zeker met de Korfbal League ervaring in de zak, altijd welkom zullen zijn voor een terugkeer op het oude nest. We blijven jullie volgen.

Gelukkig kunnen we ook nieuwe spelers verwelkomen. Na de eerder aangekondigde terugkeer van Brend Dingenouts en Stefan Vos verwelkomen we nu 2 dames.

De zussen Quinty en Naomi de Kroon maken allebei de overstap van KV Tilburg naar de 1e selectie van DeetosSnel. Komende week zullen zij zich aan jullie voorstellen. Wij heten beiden vanaf deze plek alvast van harte welkom en wensen hen heel veel plezier bij onze mooie club.

De TC is nog altijd in gesprek met diverse kandidaten om verdere invulling te geven aan de selectie voor aankomend(e) seizoen(en). We hopen snel met een nieuwe update te komen.

TC en Bestuur DeetosSnel

 

DeetosSnel Korfbal