Voorwoord van het bestuur (19 sept)

« | »

Het was een heerlijk nazomer weekend en wat is er dan leuker om een wedstrijd te kijken in het zonnetje? In mijn geval betekende dit vroeg op en als chauffeur en supporter mee naar Middelburg, maar daardoor kwam het vakantiegevoel weer even helemaal terug. Heel fijn om te zien dat iedereen er weer van geniet om zijn wedstrijdje te spelen en elkaar ook weer te zien aan de Vorrinklaan.
 
Het eerste en tweede team is inmiddels voorzien van nieuwe kleding van onze nieuwe hoofdsponsor Kinderhersencentrum/Sophia en voor de rest van de club zijn de shirts in bestelling. Mocht je daarnaast interesse hebben in bijvoorbeeld een trainingspak, inschietshirt of sokken in de huisstijl, ga dan naar deetossnel.teamshop.club en shop hier jouw nieuwe outfit.
 
Zoals ieder jaar is ook deze maand de grote clubactie weer van start gegaan. Een mooi initiatief om een leuk bedrag voor de club bijeen te sparen. Maar liefst 80% van de opbrengst van een lot gaat naar DeetosSnel en betalen is tegenwoordig ook eenvoudig met behulp van de QR code.  Dat is nog eens makkelijk de club sponsoren!
 
Het mooie nazomerweer is ook goed voor een ander doel is dat is de opbrengst die wij met de zonnepanelen halen. Vorige maand hebben we ongeveer 800,- terugverdiend en dat is uiteraard een mooi resultaat.
 
Vanaf 25 september zullen nieuwe maatregelen ingaan voor het bestrijden van het coronavirus. Voor de horeca, en daar vallen wij met de kantine ook onder, zal dit betekenen dat je voor toegang je QR code zal moeten laten scannen. Op dit moment is nog een uitzondering voor het afhalen in de kantine, maar wij wachten op informatie vanuit de KNKV en andere bonden hoe dit praktisch in te vullen. Houdt er dus rekening mee dat je naar de QR code wordt gevraagd, wij rekenen op jullie medewerking.
 
Vanaf deze plek hebben wij een aantal keer aandacht gevraagd voor de vacatures die in het bestuur gaan ontstaan. Mocht je interesse hebben dan kun je 1 van de bestuursleden hierop aanspreken of mailen via Secretariaat@deetossnel.nl. Maar ook andere commissies kunnen jullie hulp goed gebruiken. Alleen met z’n allen houden we de vereniging draaiende!
 
Namens het bestuur
Patrick Roskam

DeetosSnel Korfbal