Voorwoord van het bestuur … (19 okt)

« | »
De herfst komt eraan. De blaadjes gaan vallen. Het wordt kouder buiten en het verlangen naar de zaalcompetitie begint langzaamaan te kriebelen. De eerste kampioenen zijn inmiddels gehuldigd en zowel bij de senioren als bij de jeugd werd dit dankzij de inspanningen van de JAC en het bestuur op een gezellige manier gevierd met bloemen en wat lekkers.

Met de herfst is het ook weer tijd voor het herfstkamp met meer dan 100 leden zijn we weer 4 dagen te vinden op kampeerboerderij Land van Kleef in Loon op Zand. We vertrekken op dinsdagochtend met de bussen van de nieuwe sponsor De Snelle Vliet en komen vrijdag rond half 12 weer op de Vorrinklaan aan. Moe, voldaan en blij dat we weer met elkaar op kamp konden.
De BOA´s hebben de kantine gecontroleerd en waren tevreden over de manier waarop we het boven coronatechnisch hebben geregeld. We zijn blij met de manier waarop iedereen meewerkt en zich aan de regels probeert te houden.

Op 19 november hebben we de ALV gepland. Zet deze datum alvast in je agenda. We zijn met het bestuur druk met de voorbereidingen bezig en de mensen uit de ´denktank nieuw bestuur´ worden opnieuw benaderd. We hopen dat deze jaarvergadering weer een mooie start zal zijn van een nieuw verenigingsjaar. De agenda volgt.

Tot slot willen we jullie nog wijzen op de leuke foto´s die bijna dagelijks op de socials verschijnen. Door deze te bekijken blijf je betrokken bij de club en blijven de leuke momenten bewaard.

Het Bestuur

DeetosSnel Korfbal