Voorwoord van het bestuur … (28 feb)

« | »
Of ik het laatste voorwoord wilde schrijven…. Dat is een logische vraag, want het (nieuwe) bestuur is, nu Martijn en Miquel definitief onderdeel hiervan zijn, weer op sterkte, maar het klonk ook wel erg definitief. Aan de andere kant kan “laatste” ook positief zijn, want hopelijk zitten wij in de laatste dagen van de corona periode die ons bijna 2 jaar in de greep heeft gehouden. Of dat definitief betekent dat dit niet nog een keer kan voorkomen weten we niet, maar het is nu een goede aanleiding om elkaar weer op te zoeken.

Op 12 maart staat de volgende thuiswedstrijd van het eerste gepland en bij deze is iedereen van harte uitgenodigd! De toegang is gratis en voor de derde helft is een top zanger van Dordtse bodem geregeld, afgewisseld met de beats van onze DJ’s. Alle reden dus om naar de Vorrinklaan te komen! Op 26 maart is de laatste thuiswedstrijd in de zaal, ook deze is gratis te bezoeken dus reserveer deze datum in de agenda.

Ongetwijfeld heeft iedereen meegekregen dat wij Leon Simons hebben vastgelegd als trainer voor het nieuwe seizoen. Met zijn ervaring als speler en als trainer is dit een mooie aanwinst voor de club en ook namens het bestuur van harte welkom.

Nu het bestuur officieel is aangesteld, gaan zij de komende tijd gebruiken om de doelstellingen voor de komende tijd vast te leggen. Als onderdeel hiervan zullen de bestuursleden contact op gaan nemen met de commissies om kennis te maken en te horen welke zaken er binnen die commissies spelen en welke doelen zij hebben. Ook hier geldt dat je doelen samen moet bereiken.

Ik wil vanaf deze plaats het nieuwe bestuur heel veel succes wensen en het is mooi om te zien dat er een goede mix van vrouw en man, jong en minder jong de handschoen heeft opgepakt. Toen wij in 2018 met KC Dordrecht naar de Vorrinklaan kwamen, wisten wij dat we ons oude clubhuis definitief achter ons lieten en een nieuw onderkomen zouden krijgen. Nu vier jaar verder voelt ook dit huis weer vertrouwd en is de integratie meer dan geslaagd. Met veel plezier heb ik met de “oude bestuursleden” samengewerkt en wij kunnen het stokje met een gerust hart doorgeven. Last but not least: ik blijf actief als onderdeel van de businessclub om meer sponsoren aan onze mooie club te binden.

Patrick Roskam

DeetosSnel Korfbal