Voorwoord van het bestuur … (13 apr)

« | »
Beste leden,

Wat een dag, zaterdag 10 april. Alle thuisspelende DeetosSnel teams gewonnen en promotie naar de tussenklasse voor het vlaggenschip. Dat is een mooi moment voor het eerste voorwoord voor mij als nieuwe penningmeester. In het kort; Joost Koppelaar, al jaren actief bij onze mooie vereniging en actief spelend in het 6e.

Door de mooie resultaten van afgelopen zaterdag hebben onze teams welke nog een return moeten spelen een uitstekende uitgangspositie. Aanstaande zaterdag kan de klus afgemaakt worden. Hiernaast is de klus door ons vlaggenschip (gelukkig) binnen twee wedstrijden al definitief beslist. Tot aan de rust was het nog enigszins spannend, maar na de rust liepen we gestaag uit naar een ruime overwinning – tussenklasse, we komen eraan!

Met de (naderende) afronding van het zaalseizoen zal ook Ben Crum ons weer gaan verlaten als trainer/coach. Naast de mooie bedank-spreekkoren tegen het einde van de wedstrijd vanuit de supporters, willen je graag ook via deze weg nogmaals bedanken voor jou inzet de afgelopen weken.

Gedurende het einde van de zaalperiode is tevens de B2 kampioen geworden en ook S6, S8 en S9 zijn bovenaan geëindigd in hun poule. Aan alle kampioenen, gefeliciteerd! Vooruitblikkend op het veldseizoen willen wij alle teams, welke mogelijk volgende week al de eerste buiten training hebben, succes wensen in de 2e veldhelft. Dat we als club nog meer kampioenschappen mogen toevoegen dit korfbaljaar!

Met de 2e veldhelft in het vizier willen wij graag via deze weg nog een herinnering meegeven tot het inschrijven verenigingstaken. Dit kan tot en met 14 april naar eigen keuze, zodat je er zeker van bent dat je dit op een moment kan doen dat het jou uitkomt.
Hiernaast zijn we als club (uiteraard) altijd op zoek naar vrijwilligers die een steentje bij willen dragen. Sta je er voor open om de club te ondersteunen – van wekelijkse activiteiten tot eens per jaar – je bent altijd welkom!
Mocht je geïnteresseerd zijn verzoeken wij je contact op te nemen met de vrijwilligerscommissie via het volgende adres: vrijwilligerscommissie@deetossnel.nl
Uiteraard is het ook mogelijk iemand van het bestuur of de vrijwilligerscommissie aan te spreken.

Ten slotte zijn we (nog steeds) op zoek naar een opvolger bestuurslid facilitaire zaken. Ben of ken jij iemand die zich graag bezighoud met het dagelijkse reilen en zeilen van de club vanuit facilitair oogpunt? Spreek 1 van ons aan bij de club of stuur een mailtje naar voorzitter@deetossnel.nl

Rest mij af te sluiten door alle teams welke komende zaterdag de laatste zaalwedstrijd spelen succes te wensen!

Namens het bestuur,

Joost Koppelaar

DeetosSnel Korfbal